Politica de Înregistrare și Achitarea Comenzii

Vă mulțumim pentru alegerea noastră! La Pensiunea Casa Bunicului, procesul de înregistrare și achitare a comenzii este simplificat pentru a vă oferi o experiență plăcută.

1. Înregistrare și Rezervare:
– Pentru a efectua o rezervare, completați formularul de rezervare disponibil pe site-ul nostru sau sunați la numărul nostru de contact.
– Rezervarea va fi confirmată după ce ați furnizat detaliile necesare și am confirmat disponibilitatea pentru perioada dorită.

2. Achitare cu Cardul Online (MAIB):
– O opțiune comodă este achitarea cu cardul online prin intermediul băncii noastre partenere, MAIB.
– Vă vom trimite un link securizat pentru efectuarea plății online. Asigurați-vă că introduceți corect toate detaliile cardului pentru a finaliza tranzacția.

3. Plata la Sosire:
– Aveți și posibilitatea de a plăti la sosire, direct la recepție, în numerar sau cu cardul (inclusiv carduri de credit și debit).
– Vă rugăm să vă asigurați că aveți suma corespunzătoare disponibilă la sosire pentru a evita neplăceri.

4. Confirmarea Rezervării:
– După efectuarea plății (fie online, fie la sosire), veți primi o confirmare oficială a rezervării, care va conține toate detaliile necesare pentru cazare.

5. Anulări și Modificări:
– Vă rugăm să consultați Politica noastră de Anulare pentru informații despre posibilitatea anulării sau modificării rezervării și eventualele penalizări asociate.

Ne străduim să vă asigurăm o experiență plăcută și fără griji în timpul sejurului la Pensiunea Casa Bunicului. Dacă aveți întrebări suplimentare sau solicitări speciale legate de procesul de înregistrare și achitare, nu ezitați să ne contactați.

Cu respect,

Echipa Pensiunii Casa Bunicului