Politica de Retur

Mulțumim că ați ales să vă cazați la Pensiunea Casa Bunicului, operată de LAZAR AGROTUR SRL. Ne dorim ca fiecare oaspete să aibă o experiență plăcută și relaxantă la pensiunea noastră. Cu toate acestea, înțelegem că pot apărea situații în care doriți să cereți un retur sau să anulați rezervarea. Iată politica noastră de retur:

1. Anularea Gratuită: Puteți anula rezervarea gratuit, fără penalități, cu cel puțin 48 de ore înainte de data sosirii planificate.

2. Anulare Târzie: În cazul anulării rezervării cu mai puțin de 48 de ore înainte de data sosirii, se va aplica o penalitate echivalentă cu valoarea primei nopți de cazare.

3. Modificări de Dată: Dacă doriți să modificați data sosirii după confirmarea rezervării, vă rugăm să ne informați cu cel puțin 48 de ore în avans. Modificările sunt supuse disponibilității și pot implica ajustări ale tarifelor.

4. No-Show: În cazul în care nu vă prezentați la pensiune fără a anula rezervarea, se va percepe suma totală a rezervării ca penalitate.

5. Returul Avansului: Pentru rezervările care necesită un avans și sunt anulate conform politicii de anulare gratuită, avansul plătit va fi returnat integral în termen de 7 zile lucrătoare de la anulare.

6. Situții Excepționale: În cazul unor circumstanțe excepționale, cum ar fi forța majoră sau alte evenimente neprevăzute, suntem deschiși să discutăm și să găsim soluții echitabile pentru ambele părți.

Ne dorim ca sejurul dumneavoastră la Pensiunea Casa Bunicului să fie unul plăcut și lipsit de griji. Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebări sau solicitări suplimentare legate de politica noastră de retur. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Cu prietenie,

Echipa Pensiunii Casa Bunicului
LAZAR AGROTUR SRL