Agropensiunea

Casa Bunicului

 Evadați din zgomotul orașului și veniți să petreceți o vacanță în natură. Aici vă puteți relaxa citind o carte în hamac, în cel mai curat aer și soare, iar seara puteți servi bucate tradiționale moldovenești cu un vin de casă în foișor deschis. Casa Bunicului este locul preferat de odihnă al pescarilor și este alegerea perfectă de vacanță pentru turiști!

Fondată în 2018

Despre

Casa Bunicului //

Soții Dumitru și Lidia Lazăr au decis să fondeze, în anul 2018, o agropensiune moldovenească veritabilă.

Situată în zona de sud a Moldovei, în satul Pașcani, Casa Bunicului se află pe traseul internațional Cahul-Giurgiulești.

Vecinătatea râului Prut și a lacului natural Manta oferă locului o frumusețe deosebită, iar ospitalitatea gazdelor și savoarea bucatelor moldovenești, dar și poloneze, vă vor face să reveniți aici iar și iar!

Sărbătoriți momentele speciale

Restaurantul nostru //

Vă invităm să sărbătoriți cele mai importante evenimente din viață la restaurantul nostru!

Cu o capacitate de 80 de locuri, restaurantul de la Casa Bunicului este alegerea perfectă pentru celebrarea nunților, cumătriilor, botezurilor, aniversărilor și, pur și simplu, a momentelor petrecute alături de oamenii dragi.

Bucatele moldovenești și poloneze, pregătite cu iscusință de bucătarii noștri, vor face din sărbătoarea Dvs o amintire de neuitat!

Faceți o rezervare

Alegeți să petreceți momentele speciale la
Casa Bunicului!

Testimoniale

Ce spun oaspeții noștri //

Suntem mereu bucuroși să avem oaspeți! Ospitalitatea noastră este la cel mai înalt nivel, pentru ca Dvs să vă relaxați și să uitați de grijile cotidiene.

Mihai Andrache

Cluj-Napoca, România

“Bucătăria este delicioasă, iar natura și priveliștile din preajmă sunt spectaculoase! Mulțumim Casa Bunicului pentru căldură și o vacanță de neuitat!”

Sara Williams

San Francisco, SUA

“I had an amazing stay at Casa Bunicului! The hosts were very friendly, and the food was delicious! One of the best holidays ever. Will definitely come back one day!”

Carolina Țurcanu

Chișinău, Republica Moldova

“Ne bucurăm că am ales să ne sărbătorim aniversarea căsătoriei noastre la Casa Bunicului! Mâncare gustoasă, camere comode, și natura superbă. Vom mai veni cu siguranță! “

Contactați-ne

Casa Bunicului //

Program:

luni – duminică

24/24

Sunați-ne

(373) 76 008 350

Vizitați-ne

Pașcani, Republica Moldova

Scrieți-ne

info@casabunicului.com

Cu susținerea partenerilor strategici:

Ospitalitate sub egida:

#beourguest

moldova.travel

Acest website a fost dezvoltat cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK aid în programul de dezvoltare a destinațiilor turistice de ospitalitate sub egida brandului de țară „Pomul vieții”, în parteneriat cu Asociaţia Națională pentru Turism Receptor. Conținutul publicat reprezintă responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor SUA, Suediei sau al Marii Britanii.