Casa Bunicului

Despre noi

Casa Bunicului este o agropensiune care s-a născut din dragoste – din dragostea față de familie, față de tradițiile nostre, față de frumusețea plaiului natal.

Fondată în 2018

Povestea noastră //

Pensiunea a apărut din dorința de a lăsa ceva frumos ca moștenire familiei, dar și localității.

Totul a început odată cu câștigarea unui proiect din partea United States Agency for International Development. La acel moment, familia Lazăr deja avea o mică afacere în Varșovia – un restaurant cu bucătărie moldovenească și o linie de vinuri cu numele Pașcani, în cinstea satului natal.

Acest lucru ne-a dat speranța că, în perspectiva deschiderii pensiunii, am putea deja miza pe turiștii polonezi și din alte state.

Cu mult entuziasm și cu multă muncă, timp de câțiva ani, o casă rece și nelocuită a prins culoare, stil și a devenit caldă, primitoare și gata să găzduiască oaspeți!

Odihnă în inima naturii

Nu există o relaxare mai bună decât în inima naturii. Bucurați-vă de aerul curat, de peisajele pitorești fără margini, de un somn bun în hamac sau de plimbările pe lac.

Bucate delicioase

Cu o experiență bogată în industria restaurantelor, vă promitem numai delicii culinare, fie că este vorba de bucătărie moldovenească sau poloneză!

Amintiri de neuitat

Am creat această agropensiune din dragoste de tradiții și de oameni. Momentele speciale petrecute la Casa Bunicului vă vor rămâne în memorie pentru o viață întreagă!

Testimoniale

Ce spun oaspeții noștri //

Suntem mereu bucuroși să avem oaspeți! Ospitalitatea noastră este la cel mai înalt nivel, pentru ca Dvs să vă relaxați și să uitați de grijile cotidiene.

Mihai Andrache

Cluj-Napoca, România

“Bucătăria este delicioasă, iar natura și priveliștile din preajmă sunt spectaculoase! Mulțumim Casa Bunicului pentru căldură și o vacanțăt de neuitat!”

Sara Williams

San Francisco, SUA

“I had an amazing stay at Casa Bunicului! The hosts were very friendly, and the food was delicious! One of the best holidays ever. Will definitely come back one day!”

Carolina Țurcanu

Chișinu, Republica Moldova

“Ne bucurăm că am ales să ne sărbătorim aniversarea căsătoriei noastre la Casa Bunicului! Mâncare gustoasă, camere comode, și natura superbă. Vom mai veni cu siguranță! “

Contactați-ne

Casa Bunicului //

Program:

luni – duminică

24/24

Sunați-ne

(373) 76 008 350

Vizitați-ne

Pașcani, Republica Moldova

Scrieți-ne

info@casabunicului.com