Casa Bunicului

Despre noi

Casa Bunicului este o agropensiune care s-a născut din dragoste – din dragostea față de familie, față de tradițiile nostre, față de frumusețea plaiului natal.

Fondată în 2018

Povestea noastră //

Pensiunea a apărut din dorința de a lăsa ceva frumos ca moștenire familiei, dar și localității.

Totul a început odată cu câștigarea unui proiect din partea United States Agency for International Development. La acel moment, familia Lazăr deja avea o mică afacere în Varșovia – un restaurant cu bucătărie moldovenească și o linie de vinuri cu numele Pașcani, în cinstea satului natal.

Acest lucru ne-a dat speranța că, în perspectiva deschiderii pensiunii, am putea deja miza pe turiștii polonezi și din alte state.

Cu mult entuziasm și cu multă muncă, timp de câțiva ani, o casă rece și nelocuită a prins culoare, stil și a devenit caldă, primitoare și gata să găzduiască oaspeți!

Odihnă în inima naturii

Nu există o relaxare mai bună decât în inima naturii. Bucurați-vă de aerul curat, de peisajele pitorești fără margini, de un somn bun în hamac sau de plimbările pe lac.

Bucate delicioase

Cu o experiență bogată în industria restaurantelor, vă promitem numai delicii culinare din bucătăria moldovenească!

Amintiri de neuitat

Am creat această agropensiune din dragoste de tradiții și de oameni. Momentele speciale petrecute la Casa Bunicului vă vor rămâne în memorie pentru o viață întreagă!

Testimoniale

Ce spun oaspeții noștri //

Suntem mereu bucuroși să avem oaspeți! Ospitalitatea noastră este la cel mai înalt nivel, pentru ca Dvs să vă relaxați și să uitați de grijile cotidiene.

Ani Trestianu

București, România

Recomand cu incredere! Mincarea exeptionala, revin cu mare drag! 🥰❤️

Voloceai Ion

Verona, Italia

Recomand cu incredere !Locatie superba cu oameni frumosi la chip si la suflet ! Revenim cu drag 👍

Nelly Volcov

Cantemir, Republica Moldova

O pensiune cu tradiții frumoase, cu oameni frumoși la suflet și la chip. Le mulțumim mult pentru tot ce au făcut ca seara de astăzi sa fie de neuitat.

Program:

luni - duminică

24/24

Sunați-ne

(+373) 76 008 350

Vizitați-ne

Pașcani, Republica Moldova

Scrieți-ne

info@casabunicului.com